Main content

DISCOLORATION DEFENSE SERUM

Upplev SkinCeuticals Discoloration Defense serum som är en sann mångsysslare. Detta serum arbetar på tre fronter för att klarna upp huden och få den att framstå som jämnare.

Discoloration Defense serum® från SkinCeuticals är ett kraftfullt serum som passar till hud med pigm ... Läs hela beskrivningen

Discoloration Defense serum

DISCOLORATION DEFENSE SERUM

Upplev SkinCeuticals Discoloration Defense serum som är en sann mångsysslare. Detta serum arbetar på tre fronter för att klarna upp huden och få den att framstå som jämnare.

Loading...
Hitta en klinik
Discoloration Defense serum® från SkinCeuticals är ett kraftfullt serum som passar till hud med pigmentering. Detta effektiva serum är en så kallad pormask-korrigerare och får huden att framstå som jämnare. Den avancerade och kliniskt dokumenterade formulan arbetar för att minska pigmentering och ge lyster till hud som utsatts av exempelvis solens UV-strålar, hormonförändringar och har märken från orenheter.

Serumet innehåller en effektiv kombination av 3 % tranexamsyra, 1 % kojisyra, 5 % niacinamid och 5 % hepes. Tranexamsyra bidrar med att vårda, klarna upp och förnya huden, medan kojisyra, som utvinns från svampar hjälper med att också ge en uppklarnande verkan på huden. Niacinamid är en variant av B-vitamin som har många olika positiva egenskaper för huden, bland annat verkar den vårdande, lugnande och tillför lyster till ansiktet. Dessutom får niacinamid huden att framstå som jämnare. Hepes, som står för hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, är ett ämne som utför en skonsam kemisk exfoliering av huden. Ämnet minskar ansamlingar av döda hudceller och verkar därmed återbildande för huden.

Dessa fyra huvudingredienser arbetar aktivt tillsammans och kompletterar varandra effektivt. Innehållet av hepes gör det viktigt att använda solkräm, eftersom huden kräver extra skydd efter kemisk peeling.
Discoloration Defense serum har fokus på synliga pigmentförändringar och arbetar för att få hudtonen att framstå som jämnare och huden som slätare. Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:

• Minskar synligheten av pigmentering
• Klarnar upp hudtonen och får den att framstå som jämnare
• Stärker känslan av fasthet i huden

Skinceuticals How to Use

Använd Discoloration Defense Serum två gånger dagligen som del av din hudvårdsrutin. Applicera tre till fem droppar på rengjort och torrt ansikte. Vid användning på morgonen, följ upp med solkräm med bredspektrig SPF. Begränsa solexponeringen medan produkten används.

Undvik att använda produkten på hud med öppna sår och orenheter.
Hepes
Hjälper med att nedbryta det band som förbinder de döda hudcellerna med hudytan och får huden att framstå som jämnare.

Niacinamid
Även känt som vitamin B3 som är en vattenlöslig vitamin, som hjälper med att minska pigmentering.

Tranexamsyra
Minskar hastigheten med vilken pigmenteringar bildas på hudens yta.

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Orientation message
For the best experience, please turn your device