Main content

Dermokosmetik

MED DET N°1 MEDICINSKT ESTETISKA HUDVÅRDSMÄRKET GLOBALT

Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022.
Source: Kline & Company Global Professional Skincare 2022 report series, manufacturers’ sales in medical care channel for FY2022.

Som det N°1 medicinskt estetiska hudvårdsmärket globalt, garanterar vi att erbjuda advancerad hudvård baserad på vetenskap. Med årtionden av hudforskning och antioxidantexpertis som stöd, säkerställer vår integrerade hudvårdsmetod optimala resultat hos konsumenterna.

Som exklusivt tillgängliga genom hudvårdsexperter, är våra dermakosmetiska produkter formulerade för att fungera synergistiskt med estetiska hudvårdsbehandlingar som vetenskapligt förbättrar hudens välmående. Våra certifierade experter på SkinCeuticals är här för att skapa en skräddarsydd rutin somär npassade för att addresera ditt hudtillstånd.

FÅ EN ÖVERBLICK AV MILSTOLPARNA I VÅRT MEDICINSKA ARV

UPPTÄCK MER OM ESTETISKA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR

VÅR HISTORIA

Dr Pinnell förändrade uppfattningen om antioxidanter genom sin forskning, kunskap och dedikation till vetenskap om huden, vilket var avgörande för att etablera SkinCeuticals som en auktoritet på antioxidanter.

Hans vetenskapliga forskning har publicerats tidskrifter och har sedan dess blivit universellt accepterade inom det dermatologiska samfundet. Som en av vår tids mest respekterade läkare och hudforskare har Dr. Sheldon Pinnell tilldelats många utmärkelser och priser.

Dr. Sheldon Pinnell

Stifter af SkinCeuticals

HÖJ RIBBAN FÖR DIN HUD VÄLMÅENDE

Hur vet du vad din hud behöver?

HITTA DIN PROFESIONELLA KLINIK

Hitta din närmaste SkinCeuticals-partner

för avancerade hudvårdsbehandlingar

UTFORSKA HUDVÅRDSRUTINER BASERAT PÅ DITT HUDTILLSTÅND

Orientation message
For the best experience, please turn your device