Main content

INTEGRERAD
HUDVÅRD

Med en kombination av kliniska procedurer, professionella behandlingar och en personligt anpassad hudvårdsrutin med SkinCeuticals produkter kan du skapa optimala förutsättningar för en hud som ser välmående ut och uppnå resultat som håller länge.

VAD ÄR INTEGRERAD HUDVÅRD?


Integrerad hudvård är en resurs inom hudvård som säkrar optimering av hudens utseende. Denna resurs förenar professionella behandlingar och kliniska protokoll med en personligt anpassad hudvårdsrutin, som du kan utföra hemma. Integrerad hudvård kan användas till förbehandling, efterbehandling och daglig användning. Den bidrar också till att förbättra och vårda huden.

Genom att kombinera en skräddarsydd hudvårdsrutin beståendes av SkinCeuticals produkter med verkningsfulla behandlingar på våra samarbeteskliniker, kan du uppnå en hud som ser välvårdad ut och förbättra utseendet på ålderstecken i huden.

Integrerad hudvård kombinerar därmed tre viktiga områden för långvariga och synliga resultat:


KLINISKA PROCEDURER
På kliniken kan det utföras kliniska procedurer som injicerbara behandlingar, dermal fillers och behandlingar med neurotoxiner. Procedurerna kan förbättra och minska fina linjer, rynkor, volymförlust och andra ålderstecken i huden.

PROFESSIONELLA BEHANDLINGAR
För att komplettera resultaten erbjuder vi också professionella behandlingar på kliniken, som kemiska peelings och anti age-ansiktsbehandlingar, vilka utförs av professionella behandlare.

HUDVÅRD HEMMA
Som komplement till de kliniska resultaten och för att förbättra hudens välbefinnande, kan du få en anpassad rutin med SkinCeuticals avancerade hudvårdsprodukter, som både kan användas innan en behandling och efteråt.


FÖRDELAR MED INTEGRERAD HUDVÅRD


Fördelarna med integrerad hudvård är tydliga: En omfattande rutin som kombinerar en effektiv hudvårdsrutin, kliniska procedurer och professionella behandlingar, som hjälper med att säkra långtidsverkande resultat samt en hud som ser välmående ut.

Syftet med ett integrerat förhållningssätt till hudvård är att säkra de bästa möjliga resultaten på dina behandlingar i kliniken. Med en målinriktad och personlig hudvårdsrutin kan huden förbehandlas innan en professionell behandling. Efter behandlingen kan du med de rätta produkterna hjälpa huden att förstärkas och minska rodnad och andra biverkningar.

Med SkinCeuticals avancerade hudvårdsprogram kan du komplettera resultaten med hjälp av produkternas lugnande och förbättrande egenskaper.

PROFESSIONELLA BEHANDLINGAR

På kliniken kan du få rådgivning om professionella behandlingar och vägledningar till den optimala hudvårdsrutinen hemma.

Läs mer om de behandlingar som erbjuds på kliniker över hela landet.

HITTA EN SKINCEUTICALS HUDVÅRDSEXPERT

En välmående hud börjar hos en hudvårdsexpert. Hitta en klinik nära dig och få personlig rådgivning om behandlingar och hudvård hemma.

Orientation message
For the best experience, please turn your device