Main content

PROFESSIONELL BEHANDLING

Som nummer ett inom medicinsk hudvård världen över* anser vi att nyckeln till optimal hudhälsa är en hudvårdsspecialist. Genom att kombinera en skräddarsydd hudvårdsrutin för hemmabruk med kraftfulla behandlingar och riktade hudvårdslösningar blir resultatet en friskare hud med synlig förbättring av fina linjer, rynkor och andra tecken på för tidigt åldrande.

PROFESSIONAL TREATMENTS

HITTA DIN NÄRMASTE EXPERT

HITTA NU

Dermalfillers

Dessa vävnadsfyllande hudfillers injiceras i huden för att tillfälligt återställa ansiktsvolymen, fylla ut fina linjer och rynkor eller framhäva ansiktskonturerna.

Neurotoxiner

Dessa injicerbara behandlingar med neurotoxiner blockerar nervsignaler som skickas till musklerna för att tillfälligt släta ut rynkor och göra dem mindre synliga.


IPL-behandling

I den här behandlingen avges högintensivt pulserande ljus för att minska förekomsten av rynkor, mörka fläckar, synliga blodkärl och rodnad.


Medicinska ansiktsbehandlingar

Dessa mycket anpassningsbara medicinska ansiktsbehandlingar utförs med hjälp av medicinska produkter och instrument för att synligt förbättra utseendet på åldrande eller ojämn hud.


Mikrodermabrasion

Mikrodermabrasion, som utförs av en expert, är en icke-invasiv, icke-kemisk behandling för slätare hud som ger huden en strålande lyster.

Microneedling

Microneedling är ett minimalt invasivt ingrepp där små stick görs i huden med hjälp av ett instrument med mycket fina nålar.

Icke-ablativ laser

Laserbehandlingar som utförs av en professionell användare med ljus och värme för att utlösa en kontrollerad sårläkningsreaktion på huden.


Retinoider

Receptbelagd behandling för hud som lätt drabbas av akne, synliga ålderstecken och solskador.


Kroppskonturering

Icke-invasiva kroppskontureringsbehandlingar för kroppsformning har blivit allt populärare under de senaste åren. Det finns otaliga tekniker som kan användas för att strama upp huden och eliminera envisa fettavlagringar.


Kemisk peeling

Denna icke-invasiva behandling använder en kemisk lösning för att exfoliera huden och åtgärda olika hudproblem, inklusive rynkor, ojämn hudton och akne.


Orientation message
For the best experience, please turn your device