Main content

Användarvillkor för SMS

Du måste vara 18 år eller äldre för att delta eller ha erhållit uttryckligt tillstånd från en förälder/vårdnadshavare (oavsett måste du vara minst 13 år gammal). Genom att bekräfta prenumerationen på SkinCeuticals meddelanden och på annat vis använda SMS-tjänsten ger du ditt uttryckliga samtycke till dessa SMS-villkor och -regler och samtycker till att motta SkinCeuticals SMS-meddelanden elektroniskt. Om du inte samtycker till dessa SMS-villkor och -regler och inte godkänner till att motta elektroniska meddelanden ska du omedelbart sluta använda SMS-tjänsterna som du erhållit och kontakta oss enligt uppgifterna nedan. Ditt samtycke till dessa SMS-regler och -villkor inkluderar att ge SkinCeuticals tillstånd att leverera reklammeddelanden via en autodialer. Du bekräftar även att ditt samtycke till dessa SMS-villkor och -regler inte på något sätt krävs för att göra köp hos SkinCeuticals. Du är underförstådd med att SMS distribueras via tredje parters mobilnätverksleverantörer och att vi därför inte kan kontrollera vissa faktorer i samband med leveransen av meddelandena. Du är underförstådd med att det (beroende på mottagarens mobilleverantörstjänst) inte alltid är möjligt att skicka SMS till mottagaren och att innehållet inte är tillgängligt för alla operatörer. Vi hävdar och garanterar inte tjänstens tillgänglighet eller funktion och är inte ansvariga för försenade leveranser eller meddelandefel.

  • SMS:a JOIN till 95258 för att prenumerera på SkinCeuticals kampanjmeddelanden. Svara HELP för att få hjälp, eller STOP för att avbryta. SMS- och surfavgifter kan tillkomma. Du kommer att få högst två kampanjmeddelanden i veckan.
  • Kompatibla operatörer inkluderar: AT&T, T-Mobile®, Verizon Wireless, Sprint, Boost, Alltel, U.S. Cellular, Cellular One, MetroPCS, ACS/Alaska, Bluegrass Cellular, Cellular One of East Central Illinois, Centennial Wireless, Cox Communications, EKN/Appalachian Wireless, GCI, Illinois Valley Cellular, Immix/Keystone Wireless, Inland Cellular, Nex-Tech Wireless, Rural Cellular Corporation, Thumb Cellular, United Wireless, West Central (WCC), Cellcom, Cellsouth, Cricket, Cincinnati Bell och Virgin Mobile. *T-Mobile hålls inte ansvarig för försenade eller icke levererade meddelanden
  • Om du vill sluta motta SkinCeuticals kampanjmeddelanden via SMS, SMS:ar du bara STOP till 95258.
  • Om du behöver mer hjälp kan du SMS:a HELP till 95258, besöka vår Kontakta oss-sida, eller ringa oss på 1-800-771-9489. SkinCeuticals respekterar din rätt till integritet. Du kan läsa vår integritetspolicy här .
Orientation message
For the best experience, please turn your device