Main content
AERATED SILICA CLP

RETINOL

AVANCERAD RETINOL FÖR ATT MINSKA SYNLIGHETEN AV ÅLDERSTECKEN I ANSIKTET OCH PÅ HALSENINGREDIENT 101

Retinol är en form av A-vitamin som hjälper till att främja cellförnyelsen för att hålla fräscha celler på hudytan och få fina linjer, rynkor, pigmentering och hudtexturen att upplevas förbättrad. SkinCeuticals erbjuder flera styrkor och sammansättningar av retinol förstärkta med de senaste stabiliserings- och leveransteknikerna för att ge maximal effekt åt ansikte och hals. En av de mest framträdande fördelarna med att använda retinol i hudvård är proliferation av huden, vilket är produktionen av hudceller. Retinol är känt för att vitalisera huden genom att producera fler hudceller för att skapa ett tjockare och fylligare hudlager på hudytan.

Fler fördelar med att använda retinol i hudvård:

  • Exfolierar huden.
  • Främjar cellförnyelsen.
  • Bidrar till att reducera pigmentfläckar.
  • Reducerar rynkor och fina linjer.


Retinol 0.3

RETINOL 0.3 NATTCREME

Upplev SkinCeuticals Retinol 0.3 nattcreme som genom en koncentrerad formula med retinol minskar och förebygger ålderstecken och pigmentering. Den hjälper också med att minska framtida orenheter.

Finns endast i en storlek
30 ml
Retinol 0.5

RETINOL 0.5 NATTCREME

Upplev SkinCeuticals Retinol 0.5 nattcreme som genom en koncentrerad formula med retinol minskar och förebygger ålderstecken och pigmentering. Den hjälper också med att minska framtida orenheter.

Retinol 1.0

RETINOL 1.0 NATTCREME

Upplev SkinCeuticals Retinol 1.0 nattcreme som genom en koncentrerad formula med retinol minskar och förebygger ålderstecken och pigmentering. Den hjälper också med att minska framtida orenheter.

Tripeptide-R Neck Repair

TRIPEPTIDE-R NECK REPAIR

Trippelvirkande och korrigerande vård framtagen för ålderstecken på halsen.

Finns endast i en storlek
50 ml


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Orientation message
For the best experience, please turn your device