Main content
AERATED SILICA CLP

L-ASKORBINSYRA (C-VITAMIN)INGREDIENT 101

L-askorbinsyra är den kemiska beteckningen för C-vitamin, samma C-vitamin som finns i citrus, paprika, jordgubbar och andra frukter och grönsaker. C-vitamin i kosten är viktigt för rätt näringstillförsel och gör mer än att stärka ditt immunsystem. Det är en antioxidant som hjälper till att skydda huden för att minska påverkan orsakade av solexponering och andra miljöfaktorer som leder till ålderstecken. Användning av C-vitamin kan också bidra till att reducera rynkor och fina linjer genom att förbättra elasticitet och fasthet som reducerats med åldern.

C-vitamin i hudvård är en effektiv ingrediens som kompletterar andra högpresterande ingredienser för att hjälpa till bibehålla god kondition av huden förbättra hudens välmende som lätt påverkas av miljöpåfrestningar. C -vitamin kan användas på fet, normal, torr och känslig hud. Applicera några droppar L-askorbinsyra på morgonen varje dag för optimalt resultat.

Fler fördelar med C-vitamin i hudvård:

  • Passar de flesta hudtyper.
  • Kan verka lugnande när du bränt din hud i solen.
  • Förbättrar hudtonens jämnhet.
  • Optimerar hudens kvalitet.


C E Ferulic serum

C E FERULIC® VITAMIN C ANTIOXIDANT SERUM

Detta serum erbjuder ett verkningsfullt skydd mot fria radikaler och lämnar huden välmående och strålande. Huden framstår också som jämnare.

Finns endast i en storlek
30 ml
AOX+ Eye Gel

AOX+ EYE GEL® VÅRD TILL HUDEN RUNT ÖGONEN

Upplev SkinCeuticals AOX+ Eye Gel® vård till huden runt ögonen. Denna formula är berikad med antioxidanterna phloretin, L-askorbinsyra och ferulinsyra.

SERUM 10® MED ANTIOXIDANTER

SERUM 10® MED ANTIOXIDANTER

Upplev Serum 10® som är ett serum med antioxidanterna L-askorbinsyra (C-vitamin) och ferulinsyra. Detta serum är bra för känslig hud och har avancerad antioxiderande kraft.

Finns endast i en storlek
30 ml
Silymarin CF serum

SILYMARIN CF® SERUM

Silymarin CF® serum med C-vitamin. Produkten hjälper att skydda fet hud med tendens till orenheter mot fria radikaler. Denna formula är kliniskt dokumenterad att minska oxidativ stress, samt att hjälpa med att reducera framtida orenheter.

Finns endast i en storlek
30 ml
Phloretin CF serum

PHLORETIN CF® SERUM

Upplev Phloretin CF® som hjälper med att skydda huden mot fria radikaler. Formulan består av antioxidanter som hjälper med att minska synligheten av pigmenteringar.

Finns endast i en storlek
30 ml


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Orientation message
For the best experience, please turn your device