Main content

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

Upplev SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyra, ett korrigerande serum som hjälper huden att bli fastare och fylligare.

H2: Beskrivning H.A. Intensifier Corrective Serum är ett korrigerande serum fullt med hyaluronsyra, ... Läs hela beskrivningen

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

H.A. INTENSIFIER CORRECTIVE SERUM

Upplev SkinCeuticals H.A. Intensifier Corrective Serum med hyaluronsyra, ett korrigerande serum som hjälper huden att bli fastare och fylligare.

Loading...
Hitta en klinik
H2: Beskrivning
H.A. Intensifier Corrective Serum är ett korrigerande serum fullt med hyaluronsyra, som är en kraftfull återfuktare som hjälper med att reglera fuktnivån i huden. Med åldern minskas hyaluronsyranivån gradvist, vilket kan resultera i ålderstecken.

HA Intensifier Corrective är dessutom berikad med proxylane och lakritsrotextrakt. Proxylane® är ett sockerprotein som utvinns ur bok och stimulerar huden att bli synligt fastare. Huden blir motståndskraftigare och synligt fylligare, vilket är bra eftersom de egenskaperna sjunker med åldern. Extrakten från lakritsrot och lila ris är med och hjälper hyaluronsyra att binda och bevara fukten i huden.

Kombinationen av dessa ingredienser bidrar till en högre fuktbalans, fyllighet och fasthet i huden, samtidigt som huden mjukgörs och framstår som jämnare. Tack vare den avancerade produktformulan tillför HA Intensifier Corrective huden hyaluronsyra och bidrar till att binda fukt i hudens yttersta lager.
H.A. Intensifier Corrective Serum är ett multifunktionellt, återfuktande serum som kan användas på alla hudtyper. Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:

• Tillför huden hyaluronsyra
• Stärker hudens fuktbalans
• Ger fyllighet och fasthet
• Gelkonsistens gör produkten lätt att applicera
• Kan användas i kombination med fillers
Använd H.A. Intensifier Corrective Serum en till två gånger dagligen. Dosera fyra till fem droppar i handflatan och applicera produkten på panna, kinder, haka och hals. Massera försiktigt in serumet i huden.

Om du använder produkten som del i din morgonrutin kan du med fördel göra det efter ett SkinCeuticals-serum med C-vitamin och före solskydd.

Om du använder retinol på kvällen, ska denna produkt appliceras efter produkterna som innehåller retinol.
Extrakt av lila ris och lakritsrot (dipotassium glycyrrhizate)
Är känt för sina lugnande egenskaper. Denna ingrediens ger huden lyster för att motverka en matt hudton.

Hyaluronsyra
Detta fuktighetsbevarande medel kan hålla tusen gånger sin egen vikt i vatten, vilket gör denna ingrediens effektiv för att bibehålla fukten i huden.

Proxylane™
Framtagen för att återbilda fukt och näringsämnen, så att hudens framstår som fastare och synligheten av rynkor minskas.

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Orientation message
For the best experience, please turn your device