Main content

The Sofia Bundle

Sofia Richie Grainges hudvårdsrutin i fem steg skapad av dr Mamina och SkinCeuticals experter.

Sofia Bundle innehåller fem av Sofia Richie Grainges SkinCeuticals-favoriter och ger en komplett kor ... Läs hela beskrivningen

The Sofia Bundle

The Sofia Bundle

Sofia Richie Grainges hudvårdsrutin i fem steg skapad av dr Mamina och SkinCeuticals experter.

Loading...

This set contains

 • C E FERULIC® VITAMIN C ANTIOXIDANT SERUM

  Detta serum erbjuder ett verkningsfullt skydd mot fria radikaler och lämnar huden välmående och strålande. Huden framstår också som jämnare.
  +
 • TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 ANSIKTSCREME

  Upplev SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 ansiktscreme som innehåller en hög koncentration av lipider, stimulerar lipidförnyelsen och kompletterar det yttre barriärskyddet.
  +
 • ADVANCED BRIGHTENING UV DEFENSE SPF 50 SOLSKYDD

  Upplev SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense solskydd med solfaktor 50. Denna formula har ett bredspektrigt UV-skydd som hjälper med att förebygga pigmentering orsakad av solskador.
  +
Sofia Bundle innehåller fem av Sofia Richie Grainges SkinCeuticals-favoriter och ger en komplett korrigerande rutin. Den här rutinen är framtagen av dr Mamina Turegano och SkinCeuticals experter. Den är utformad för att komplettera resultaten av behandlingar på kliniken. The Sofia innehåller det patenterade antioxidantserumet C E Ferulic som förbättrar ålderstecken och förebygger framtida skador.

Setet innehåller:

 • Simply Clean: Gel för sminkborttagning för normal, fet och kombinerad hud som skonsamt exfolierar huden och avlägsnar överskott av talg.

 • C E Ferulic: patenterat antioxidantserum för avancerat skydd mot miljöpåverkan med 15 % rent C-vitamin (L-askorbinsyra), 1 % E-vitamin (alfa tokoferol) och 0,5 % ferulinsyra.

 • H.A. Intensifier: multifunktionellt serum som förstärker hudens hyaluronsyranivåer och bidrar till att förbättra hudens fasthet, släthet och fyllighet.

 • Triple Lipid Restore 2:4:2: anti-aging-creme som ger huden näring och korrigerar ålderstecken med ett patenterad lipidförhållande på 2 % ceramider 1 och 3, 4 % naturligt kolesterol och 2 % fettsyror.

 • Advanced Brightening UV Defense SPF 50: dubbelverkande och lätt solskydd med SPF 50 som skyddar huden mot pigmentering orsakad av UV-exponering och hjälper till att klara upp hudtonen.

Hudtyper: Normal, torr, fet, kombinerad, känslig, pigmentering, ålderstecken, känslig, tendens till akne

Fördelar med Sofia Bundle:

 • Exfolierar skonsamt döda hudceller på hudytan för att lyfta fram en slätare och mjukare hud (Simply Clean)

 • Ger avancerat skydd mot miljöpåverkan genom att neutralisera fria radikaler (C E Ferulic)

 • Förbättrar linjer, rynkor och minskad fasthet (C E Ferulic)

 • Förstärker hudens hyaluronsyranivåer med 30 % (H.A. Intensifier)

 • Återställer essentiella hudlipider, ceramider, naturligt kolesterol och fettsyror (Triple Lipid Restore 2:4:2)

 • Bredspektrigt solskydd mot UVA-/UVB-strålar (Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50)

 • Minskar synliga pigmenteringar och återfuktar huden (Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50)

Så här använder du Sofia Bundle

1. Massera försiktigt in ett pump av Simply Clean Gel Cleanser två gånger om dagen i vått ansikte och på halsen med lätta cirkulära rörelser. Skölj noggrant med vatten och klappa torrt. Applicera 4–5 droppar C E Ferulic Vitamin C Serum på torrt ansikte, hals och bröst efter rengöring. Applicera sedan 4–6 droppar H.A. Intensifier i handflatan och dutta på panna, kinder, haka och hals. Blanda in produkten i huden.

2. Applicera en liten mängd Triple Lipid Restore 2:4:2 mellan fingertopparna, värm och smält lipidcremen i cirkulära rörelser i ansiktet, på halsen och bröstet. Avsluta med Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50 och applicera generöst i ansiktet, på halsen och dekolletaget 15 minuter före solexponering och innan makeup.
 • Simply Clean
  Fruktsyrablandning: Arbetar synergistiskt för att skonsamt exfoliera döda hudceller på hudytan.
  Botaniska extrakt: Kamomill och aloe har mjukgörande egenskaper som lugnar huden.
  Kamomill: Kamomill har lugnande egenskaper.
 • C E Ferulic®
  15% L-askorbinsyra: Denna kraftfulla form av C-vitamin är hyllad för sina antioxidantfördelar. Den hjälper till att neutralisera fria radikaler och skyddar mot miljöpåverkan samtidigt som den ger en synlig anti-aging-effekt.
  1% Alfa-tokoferol: Denna rena form av E-vitamin neutraliserar fria radikaler och fyller på hudens lipider. Den har dokumenterats fungera synergistiskt med C-vitamin.
  0,5 % ferulinsyra: Ferulinsyra är en antioxidant som neutraliserar fria radikaler och förbättrar antioxidantfördelarna och stabiliteten hos C- och E-vitamin.
 • H.A. Intensifier
  Proxylane™: Stödjer hudens hyaluronsyranivåer för att förbättra hudens fasthet.
  Lakritsrotsextrakt (dikaliumglycyrrhizat) + extrakt av lila ris: Dessa kraftfulla ingredienser samverkar för att bibehålla hyaluronsyranivåerna i huden.
  Hyaluronsyra: Kraftfull och naturlig fuktgivare som ger långvarig återfuktning och förbättrar hudens textur.
 • Triple Lipid Restore 2:4:2
  2 % rena ceramider 1 och 3: Ingår i en större familj av ceramider och har visat sig synergistiskt öka återfuktningen och den optimala barriärfunktionen.
  4 % naturligt kolesterol: Har dokumenterats påskynda barriäråterhämtningen i åldrande hud och förbättrar hudens lyster och fyllighet.
  2 % fettsyror: Bidrar till hudens lipidstruktur för att optimera hudens lipidbalans och förbättra elasticiteten.
  Blandning med essentiella oljor: Kombination av lavendel, rosmarin och pepparmintolja ger en svalkande och vårdande känsla.
 • Advanced Brightening UV Defense SPF 50
  Tranexamsyra: Denna syntetiskt framställda ingrediens reduserar återkommande pigmentering och envisa bruna fläckar vid fortsatt användning.
  Niacinamid: Niacinamid är också känt som vitamin B3 och är ett vattenlösligt vitamin som finns naturligt i jäst, kött, fisk, mjölk, ägg, gröna grönsaker, bönor och spannmål. Det har dokumenterats minska förekomsten av pigmentering i huden.
  Glycerin: Drar till sig och bevarar fukt.
  Mica: Klarar omedelbart upp alla hudtoner.
  Octocrylen: Bredspektriga kemiska filter.

Läkarens insikter

”C E Ferulic arbetar tillsammans med ditt solskydd för att bekämpa skador som orsakas av miljömässiga stressfaktorer som UV-strålning, föroreningar, cigarettrök och allt annat som kan påverka hudbarriären. Den motverkar även uppkomsten av fina linjer och rynkor. På ytlig nivå hjälper den till att jämna ut hudtonen för en klar och strålande hud.”


Dr. Mamina Turegano
Board Certified Dermatologist
Sanova Dermatology

Orientation message
For the best experience, please turn your device