Main content

RESVERATROL B E® SERUM TILL NATTEN

Med Resveratrol B E® får du ett unikt serum att använda under natten som kombinerar antioxidanterna resveratrol, baicalin och alfa-tokoferol (E-vitamin) i en formula som skyddar huden mot fria radikaler.

Resveratrol B E® är ett effektivt nattserum som innehåller en kraftfull sammansättning av de tre ant ... Läs hela beskrivningen

Resveratrol B E serum

RESVERATROL B E® SERUM TILL NATTEN

Med Resveratrol B E® får du ett unikt serum att använda under natten som kombinerar antioxidanterna resveratrol, baicalin och alfa-tokoferol (E-vitamin) i en formula som skyddar huden mot fria radikaler.

Loading...
Hitta en klinik
PDP Tabs
Resveratrol B E® är ett effektivt nattserum som innehåller en kraftfull sammansättning av de tre antioxidanterna resveratrol, baicalin och E-vitamin. Detta patenterade antioxidant-nattserum hjälper med att stärka hudens försvar mot fria radikaler. Huden strålar med förnyad lyster.

Resveratrol är en avancerad antioxidant som är kliniskt dokumenterad att minska synligheten av fina linjer, bidra till hudens välmående, minska pigmentering och få hudtonen att framstå som jämnare. SkinCeuticals Resveratrol B E® kombinerar en avancerad koncentration av resveratrol som tillsammans med baicalin och alfa-tokoferol är med och bidrar till hudens antioxidantförsvar. Detta nattserum passar bra till mogen hud.
Resveratrol B E® är ett effektivt serum för användning om natten, som hjälper med att komplettera hudens försvar mot fria radikaler.

Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:
• Kompletterar hudens försvar mot fria radikaler
• En unik kombination av antioxidanter
• Minskar synliga ålderstecken
• Gör huden fastare och mer strålande
• Perfekt för alla hudtyper, även känslig hud
Detta serum passar mogen hud eftersom det både stärker och skyddar huden. Använd som del i din kvällsrutin efter rengöring och toner. Applicera 1-2 pump av produkten varje kväll på torrt ansikte.
Resveratrol
Resveratrol är en antioxidant utvunnen från pilträdssläktet där bland annat vindruvor ingår. Resveratrol skyddar huden mot utifrån kommande skadliga påverkningar, minskar rodnad och lugnar huden och gör den klarare.

Baicalin
Baicalin kompletterar hudens försvar samtidigt som den är lugnande och motverkar synliga ålderstecken.

Alfa-tokoferol (E-vitamin)
Alfa-tokoferol är den mest koncentrerade, rena formen av E-vitamin som både tillför fukt, motverkar ålderstecken och hjälper med att stärka huden.
PDP Product Social Links Mobile
PDP Service Pushes
PDP Routine Section
PDP Reviews

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Produktsteg
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device