Main content
AERATED SILICA CLP

GLYCOLIC ACID (GLYKOLSYRA)

DEN GYLLENE STANDARDEN FÖR STRÅLANDE HUDINGREDIENT 101

Glykolsyra hyllas som den gyllene normen inom kemisk exfoliering och är den minsta AHA-syran (alfahydroxisyran). Denna kraftfulla ingrediens är känd för sin förmåga att ge en jämn exfoliering av huden genom att hjälpa till att främja cellförnyelsen för att förbättra utseendet på fina linjer, hudtextur, hudton och lyster. Glykolsyra är en effektiv ingrediens för olika hudtillstånd, inklusive matt hud, ojämn textur och hudton, samt blemmor.GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER

GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER

En mjuk, skummande gel som exfolierar huden med en blandning av dubbelsyror, som rengör makeup, utan att minska mängden fukt från huden. Produkten bidrar med att minska framtida orenheter.

Glycolic 10 Renew Overnight

GLYCOLIC 10 RENEW OVERNIGHT

Korrigerande nattkräm som påskyndar cellförnyelsen, bidrar till en mer välmående hudyta och främjar hudens lyster och utstrålning.

Finns endast i en storlek
50 ml
Blemish + Age Defense

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Upplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum som är särskilt framtaget för att hjälpa med att minska framtida orenheter och synliga ålderstecken.

Finns endast i en storlek
30 ml
Blemish + Age Cleanser

BLEMISH + AGE CLEANSER

Blemish + Age Cleanser är en exfolierande rengöringsgel med aktiva ingredienser som passar till kombinerad, fet och mogen hud.FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Orientation message
For the best experience, please turn your device