Main content

PHYTO CORRECTIVE SERUM

Upplev SkinCeuticals Phyto Corrective Serum som innehåller botaniska ingredienser som fuktar och lugnar huden, medan den minskar synligheten av rodnad.

Phyto Corrective Serum är en lätt gel lämplig för känslig hud med tendens till rodnad. Produktens st ... Läs hela beskrivningen

Phyto Corrective

PHYTO CORRECTIVE SERUM

Upplev SkinCeuticals Phyto Corrective Serum som innehåller botaniska ingredienser som fuktar och lugnar huden, medan den minskar synligheten av rodnad.

Loading...
Hitta en klinik
PDP Tabs
Phyto Corrective Serum är en lätt gel lämplig för känslig hud med tendens till rodnad. Produktens stärkande egenskaper hjälper med att lugna huden, och formulan innehåller växtextrakt av gurka och timjan. Ingredienserna gör hudtonen klarare och får den att framstå som jämnare.

Andra huvudingredienser i produkten är bland annat hyaluronsyra och oliv. Tillsammans har alla ingredienserna syftet att lugna och tillföra fukt. Hyaluronsyra är en effektiv fuktbindare som kan hålla tusen gånger sin egen vikt i vatten. Den finns i huden men tillverkningen sjunker med åldern.
Serumet innehåller dessutom mullbär som kan få pigmentering att verka jämnare och få huden att se fräschare ut. Den viktiga oljan från eukalyptus ger en svalkande och uppfiskande känsla på huden.

Serumet är utmärkt för känslig hud som lätt rodnar och har tendens till orenheter. I samma serie finns också den svalkande Phyto Corrective Masque och den uppfriskande Phyto Corrective Essence Mist.
SkinCeuticals Phyto Corrective serum är även bra som vård efter en dag i solen. Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:

• Lätt och återfuktande vård för hud med orenheter
• Lugnar huden
• Hjälper med att förbereda huden efter estetiska behandlingar
• Minskar rodnad efter behandling
• Perfekt för känslig hud
Använd Phyto Corrective serum som del i din hudvårdsrutin både morgon och kväll. Applicera 2-3 droppar på torrt ansikte efter rengöring och toner, och innan användning av ansiktskräm och solskydd.
Timjan- och gurkextrakt
Lugnande växtextrakt har visat sig vårda huden.

Mullbär
Extrakt av rötter från vita mullbär hjälper med att ge lyster till huden vid pigmentering.

Hyaluronsyra
Ett fuktighetsbevarande ämne som kan hålla tusen gånger sin egen vikt i vatten. Det fuktar huden och täpper inte till de existerande porerna, vilket gör hyaluronsyra till en utmärkt ingrediens för hud med tendens till orenheter.
PDP Product Social Links Mobile
PDP Service Pushes
PDP Routine Section
PDP Reviews

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Produktsteg
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device