Main content

A.g.e. Advanced Eye Ögoncreme Mot Mörka Ringar

Ögoncreme mot mörka ringar & rynkor

En anti-aging ögoncreme för att reducera synligheten på fina linjer, svullnad och mörka ringar. H ... Läs hela beskrivningen

Best Seller
A.g.e. Advanced Eye Ogoncreme Mot Morka Ringar
SkinCeuticals

A.g.e. Advanced Eye Ögoncreme Mot Mörka Ringar

Ögoncreme mot mörka ringar & rynkor

Loading...
Hitta en klinik
En anti-aging ögoncreme för att reducera synligheten på fina linjer, svullnad och mörka ringar.

HUDTYPER: Torr, Normal, Kombinerad

HUDTILLSTÅND: Ålderstecken

EGENSKAPER:
A.G.E. Advanced Eye är en nästa generations ögoncreme mot rynkor som reducerar synligheten på mörka ringar, kråksparkar, och svullnad, associerad med Advanced Glycation End-products (A.G.E.s), en avgörande faktor i den naturliga åldrandeprocessen. Denna silkeslena ögoncremen för fina linjer är utformat för det det ömtåliga området runt ögonen med en blandning av Proxylane™, en koncentrerad flavonoidblandning, glycyrrhetinsyra och Matrixyl 3000. Denna ögoncreme mot mörka ringar inkluderar även koffein och en blandning av optiska spridare, för att sprida ljus och omedelbart förbättra utstrålningen hos trötta, matta ögon hos alla hudtoner.
  • Reducerar synligheten av kråksparkar/fina linjer runt ögonen
  • Förbättrar synligheten av svullnad och mörka ringar runt ögonen
  • Förbättrar omedelbart utstrålningen runt ögonen, hos alla hudtoner
  • Tillför återfuktning till torr hud med ålderstecken
Applicera A.G.E. Advanced Eye ögoncreme två gånger dagligen mot fina linjer och rynkor under ögonen genom att följa kind- och brynbenets naturliga kurvatur. Applicera inte cremen direkt på ögonlocken. Applicera efter SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced och AOX+ Eye Gel.
Koncentrerad Proxylane™
Hjälper att vårda huden och reducera synliga ålderstecken som rynkor och slapphet.
Koncentrerad flavonoidblandning
Hjälper till att minska oxidativ stress och skyddar mot fria radikaler.
Matrixyl 3000
Kraftfull biomimetisk peptid för att stödja hudens naturliga fasthet och elasticitet för ett välmående utseende.
Glycyrrhetinsyra
Hjälper till att motverka matt ton, som kan kopplas till A.G.E. ackumulering och är känd för sina lugnande egenskaper.
Inkluderande optiska effekter
Sprider ljus för att reducera uppkomsten av mörka ringar och förbättra lystern hos trötta, matta ögon hos alla hudtoner.
Koffein
Kan hjälpa till att förbättra synligheten på mörka ringar och svullnader runt ögonområdet.
Glykering, en central faktor för hudens åldrande, uppstår när överskott av sockermolekyler binder till kollagen och elastin och bildar Advanced Glycation End-products (A.G.E.), som är kända för att orsaka synliga ålderstecken. Som ett resultat förlorar glykerade kollagen- och elastinfibrer förmågan att fungera normalt, och kroppen kan inte bryta ner dem och ersätta dem, vilket kan leda till rynkor i huden.

Huden runt ögonen är mer mottaglig för glycation-relaterat åldrande jämfört med andra områden i ansiktet eftersom huden är mer känslig, vilket gör kollagennedgången mer uppenbar i tunnare vävnader. A.G.E. Advanced Eye är en högkoncentrerad ögoncreme formulerad för att hjälpa till att reducera synligt åldrande i det ömtåliga området kring ögonen, som kråksparkar, påverkade av kollagennedgång och glykering. En optimal ögoncreme för mörka ringar, som också är formulerad med en blandning av inkluderande optiska diffusorer som omedelbart förbättrar utstrålningen hos trötta, matta ögon.

FAQ

Orientation message
For the best experience, please turn your device