Main content

RETINOL 1.0 NATTCREME

Upplev SkinCeuticals Retinol 1.0 nattcreme som genom en koncentrerad formula med retinol minskar och förebygger ålderstecken och pigmentering. Den hjälper också med att minska framtida orenheter.

Retinol 1.0® från SkinCeuticals är en verkningsfull nattcreme med retinol. Retinol är ett A-vitamin ... Läs hela beskrivningen

Retinol 1.0

RETINOL 1.0 NATTCREME

Upplev SkinCeuticals Retinol 1.0 nattcreme som genom en koncentrerad formula med retinol minskar och förebygger ålderstecken och pigmentering. Den hjälper också med att minska framtida orenheter.

Loading...
Hitta en klinik
PDP Tabs
Retinol 1.0® från SkinCeuticals är en verkningsfull nattcreme med retinol. Retinol är ett A-vitamin som reducerar synliga ålderstecken samtidigt som det minskar existerande porer. Retinol hjälper också att minska framtida orenheter.

Retinol 1.0® rekommenderas för personer med känslig, solskadad hud som har använt minst 0,5 % retinol i sin hudvårdsrutin i en tid innan, exempelvis Retinol 0.5® från SkinCeuticals. Det är en mycket potent nattcreme som innehåller 1 % retinol. Cremen innehåller dessutom lugnande bisabolol som utvinns från kamomillextrakt och som lugnar, fuktar och desinficerar huden.

Vi rekommenderar således följande retinoldosering:

• Retinol 0.3 %: För hud som inte är van med retinol
• Retinol 0.5 %: För hud som har behandlats med retinol 0.3
• Retinol 1.0 %: För vana retinolanvändare

Den avancerade formulan bygger på den senaste stabiliserings- och användarteknologin inom hudvård. Våra innovativa system fångar upp och stabiliserar retinol utan att inkapsla det för att se till att produkten frigörs långsamt och jämnt. Det stärker hudens textur för att göra fina linjer, rynkor och pigmentförändringar mindre synliga.

Kom ihåg att läsa användarinstruktionerna före bruk.
SkinCeuticals Retinol 1.0 är framtagen med målet att vara verkningsfull och stabil. Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:

• Verkar cellförnyande
• Motverkar synliga ålderstecken
• Får ojämn pigmentering att framstå som jämnare
• Hjälper att minska framtida orenheter
• Bisabolol lugnar huden
• Utmärkt för hud som är van vid Retinol 0.5®
Använd Retinol 1.0 nattcreme som del i din hudvårdsrutin på kvällen. Applicera en ärtas storlek av produkten på ren och torr hud och undvik ögonområdet. För att uppnå bästa resultat, vänta minst 30 minuter före applicering av andra hudvårdsprodukter.

I starten bör produkten endast användas en till två gånger i veckan. Frekvensen kan därefter ökas gradvis beroende på hudens tolerans. Vid obehag i huden, sprid ut användandet över tid för att låta huden vänja sig vid produkten.

Retinol kan öka hudens ljuskänslighet. Använd alltid ett bredspektrigt solskydd när du nyttjar denna produkt. Undvik direkt kontakt med ögonen. Endast för utvärtes bruk.
• Inkapslad retinol för en jämnare mängd
• Berikad med ett lugnande komplex av bisabolol och boswellia serrata
• Särskilt framtagen för att bibehålla optimal stabilitet
PDP Product Social Links Mobile
PDP Service Pushes
PDP Routine Section
PDP Reviews

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Produktsteg
PDP Slot 3 Section
PDP Slot 1 Section
Orientation message
For the best experience, please turn your device