Main content

Retinol 1.0

Effektiv hudvård för natten med 1,0% ren retinol som hjälper till att reducera fina linjer, rynkor och pigmentförändringar i huden.

Dessa potenta, korrigerande och vitaliserande nattkrämer ger en jämn mängd ren retinol på huden med ... Läs hela beskrivningen

Retinol 1.0

Retinol 1.0

Effektiv hudvård för natten med 1,0% ren retinol som hjälper till att reducera fina linjer, rynkor och pigmentförändringar i huden.

Loading...
Hitta en klinik
Dessa potenta, korrigerande och vitaliserande nattkrämer ger en jämn mängd ren retinol på huden med hjälp av ett unikt leveranssystem för att uppnå en optimal effekt. Finns i koncentrationerna 0,3, 0,5 och 1,0 för olika hudtyper och retinoltoleranser. Studier har visat att retinol stimulerar cellförnyelse och stöder hudens naturliga förnyelse, vilket minskar förekomsten av synliga tecken på åldrande och reducerar föroreningar. Utan parfym.

FÖRDELAR
  • Ökar cellförnyelsen
  • Synligt minskar uppkomsten av fina linjer, rynkor, pigmentförändringar och föroreningar.
  • Minskar storleken på porerna
  • Ett lugnande komplex som lugnar huden
Applicera en mängd motsvarande en ärta av produkten och torka huden på kvällen. Undvik området runt ögonen. För att uppnå bäst resultat, vänta minst 30 minuter före applicering av andra hudvårdsprodukter. I början bör produkten endast användas en till två gånger om dagen. Därefter kan frekvensen gradvis ökas beroende på hudens toleransnivå. Vid obehag i huden, fördela användningen över tid för att låta huden vänja sig vid produkten. Retinol kan öka hudens ljuskänslighet. Använd alltid ett bredspektrat solskydd när du använder denna produkt. Undvik direktkontakt med ögonen. Endast för utvärtes bruk.
  • Koncentrerad med retinol.


Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Orientation message
For the best experience, please turn your device