Main content

Anti-aging
cremer för att
reduecra
ålderstecken

kvinde med rynker omkring øjnene


När vi åldras genomgår huden olika förändringar, t.ex. en minskad cellföryelse och elastin, vilket kan leda till fina linjer och rynkor. Men med hjälp av anti-aging cremer kan vi återfukta, ge näring och reducera flera av dessa tecken på vår hud och bibehålla ett strålande utseende. Upptäck de anti-aging cremer, vad de är till för, hur man applicerar dem och mycket mer. Så låt oss dyka in och upptäcka hemligheterna bakom en välmående hud!

Vad är anti-aging cremer till för?

Syftet med anti-aging cremer är att reducera tecknen på hudens åldrande och uppnå en mer strålande hud.

Dessa cremer innehåller vanligtvis aktiva ingredienser som verkar i huden och bidrar till att ge en jämnare hudton, återfukta och ge näring åt huden, förbättra utseendet på rynkor, tunna linjer och fläckar samt jämna ut hudens textur.

Vi talar om aktiva ingredienser som hyaluronsyra, lipider och andra mjukgörande ämnen, niacinamid, hydroxisyror och retinol, bland andra.

Det är bra att följa en daglig rutin för att hjälpa till att bibehålla en välmående hud och reduecra ålderstecken. Med rätt val och konsekvent användning kan anti-aging hudvårdsprodukter bidra till att minska de synliga tecknen på åldrande och förbättra hudens allmänna välmående.

kvinde med rynker omkring øjnene

Vilken typ av cremer rekommenderas för att reducera rynkor?

När det gäller att reducera ålderstecken föreslår dermatologer att man investerar i produkter som innehåller kvalitetsingredienser som bidrar till att förbättra hudens utseende.

 1. Retinol, en form av vitamin A, är en av de mest kända aktiva ingredienserna. Vid användning främjar den cellförnyelsen, vilket bidrar till att reducera mimiska linjer, rynkor och ojämn hudton. När du börjar använda denna ingrediens rekommenderas att vänja in huden med en låg koncentration och fördelar appliceringsfrekvensen på samma sätt för att minimera den eventuella normala initiala hudirritationen som vanligtvis uppstår med retinoider.
 2. Exfolierande ingredienser: vid ojämn hudtextur i ansiktet eller nedsatt cellförnyelse gynnas huden av användningen av exfolierande aktiva ämnen som salicylsyra eller glykolsyra.
 3. Hyaluronsyra är en av de mest kända och ingredienserna i flera ansiktsbehandlingar. Den har förmågan att binda upp till 1 000 gånger sin vikt i vatten, så den är mycket effektiv för att återfukta huden, och ge den ett slätare utseende.
 4. När du väljer en anti-aging ansiktscremer är det viktigt att ta hänsyn till din hudtyp och dess specifika behov. Förutom att använda anti-aging cremer rekommenderar dermatologer att man följer hälsosamma vanor för att ta hand om sig och sin hud på bästa sätt. Detta innebär att man dagligen använder solskyddsmedel och produkter med antioxidantverkan, avstår från rökning och överdriven alkoholkonsumtion, äter en balanserad kost som är rik på antioxidanter och nyttiga fetter, dricker mycket vatten, får tillräckligt med sömn och undviker stress. Med en kombination av en hälsosam livsstil och rätt anti-aging cremer kan du få en mer välmående, jämnare, fastare och mer strålande hud oavsett ålder.Hur appliceras anti-aging cremer?

1. Rengöring

När det gäller att reducera effekterna av hudens åldrande och i allmänhet följa en hudvårdsrutin, kom ihåg att börja med en ansiktsrengöring. Välj en mild men effektiv rengöring som är snäll mot din hud och rengör den på djupet, så att all smuts och makeup avlägsnas; detta hjälper din valda produkt att absorberas effektivt.

2. Applicering av anti-aging creme

När ansiktet är torrt och efter applicering av antioxidantserumet tar du en liten mängd anti-aging creme och applicerar den med cirkulär massage på huden och halsen tills den är helt absorberad. Var noga med att vara konsekvent i appliceringen för att få optimala resultat från anti-aging cremerna. Avsluta med att applicera ett effektivt solskydd för att skydda huden mot ultraviolett strålning.

3. Inkludera anti-aging creme i din ansiktsrutin

Vi rekommenderar dock att du läser och uppmärksammar instruktionerna på produktens förpackning eller etikett för rekommenderad metod och appliceringsfrekvens. Vissa produkter bör endast appliceras på natten medan andra kan användas två gånger om dagen. Följ instruktionerna noggrant för att få optimala resultat med de bästa anti-aging krämerna.

kvinde med rynker omkring øjnene


Är anti-aging cremer lämpliga för ung hud?

I allmänhet är anti-agingcremer framtagna för hud som visar synliga tecken på åldrande, t.ex. rynkor, fina linjer, pigmentering och minskad fasthet. Men om du är i 20- eller 30-årsåldern är det nu den bästa tiden att börja använda en mild anti-aging hudvårdsprodukt för att reducera de första tecknen på hudåldrande.

Leta särskilt efter cremer med antioxidanter och fuktgivande aktiva ingredienser som är bra för huden, eftersom de kan hjälpa till att hålla huden återfuktad och skydda mot fria radikaler som kan orsaka oxidativ stress på huden. På så sätt börjar du reducera uppkomsten av synliga ålderstecken och optimerar en välmående hud.

När du väljer en anti-agingprodukt för ung hud är det viktigt att välja formulas med anpassade ingredienser och verkan. Om du inte har mycket torr hud ska du undvika cremer som är för feta eller tunga. Välj istället produkter som är särskilt anpassade till din hud.

Sammantaget kan man säga att anti-aging cremer kanske inte är nödvändiga för unga människor, men de kan verkligen vara fördelaktiga. Genom att börja med en anti-aging hudvårdsrutin tidigt kan du hålla din hud strålande och välmående i många år framöver.

De bästa anti-aging cremer efter 40 år

När kvinnor når 40-årsåldern kan deras hud börja visa ålderstecken, som fina linjer, rynkor och enstaka mörka fläckar. För att reducera dessa effekter är det viktigt att investera i de bästa anti-aging cremerna i 40-årsåldern för att stärka din huds kvalitet. På SkinCeuticals erbjuder vi en mängd olika anti-aging hudvårdsprodukter för att förebygga rynkor eller börja reducera dem, var och en med en unik kombination av ingredienser och kliniskt dokumenterade fördelar. Ta reda på vilken som passar din hudtyp och dina specifika behov.

Först och främst ska du komma ihåg att för att få optimal prestanda och effektivitet från en anti-aging creme är det viktigt att skapa en ordentlig hudvårdsrutin.

 • Kom ihåg att rengöra huden med en lämplig rengöring innan du applicerar krämen för att säkerställa maximal absorption. Du kan använda ett ansiktsvatten som komplement till rengöringen.
 • Glöm inte att ta med ett antioxidantserum för att skydda huden mot oxidativ stress.
 • Applicera sedan en liten mängd cremer och massera med mjuka uppåtgående rörelser tills den har absorberats, undvik ögonområdet.
 • Avsluta med att applicera ett effektivt solskyddsmedel för att skydda huden mot ultraviolett strålning.


EMOLLIENCE

EMOLLIENCE

EMOLLIENCE

Emollience från SkinCeuticals är en rik, stärkande ansiktscreme med växtextrakt och oljor som återupprättar och bevarar fukt, samtidigt som den ger näring till huden.

Anti-aging cremer för torr och fuktfattig hud

Om din hud är torr och saknar fukt är Emollience ett utmärkts alternativ din huds välmående. Den innehåller en unik kombination av naturliga extrakt och närande oljor som gör den till en perfekt närande och förnyande fuktighetscremer till ansiktet för torr och känslig hud. Denna fuktighetscremer för ansiktet har en mjuk och delikat formula med en lättapplicerad konsistens.

 • Återfuktar huden
 • Absorberar snabbt och jämnt


Anti-aging cremer för normal, kombinerad eller fet hud

Om du har normal, kombinerad eller fet hud kan Daily Moisture vara ett bra alternativ. Det är en återfuktande creme för ansiktet som tack vare sin sammansättning med E-vitamin, tre algextrakt och ett komplex av sju botaniska extrakt kan ge lätt och långvarig återfuktning till normal och fet hud samtidigt och verka porsammandragande.

 • Ger och bibehåller återfuktningen
 • Formulerad med botaniska extrakt och med porsammandragande egenskaper
 • Skyddar huden mot miljöpåfrestningar
 • Lämnar huden med en len, icke-fet finish

DAILY MOISTURE

Daily Moisture kram

DAILY MOISTURE

Daily Moisture är en lätt ansiktscreme. Den minskar porer och ger näring och fukt till huden utan att göra den fet. Utmärkt för normal, kombinerad och fet hud.Våra bästa anti-aging krämerna för de över 50 år

När vi blir äldre minskar hudens fasthet och rynkorna blir mer synliga. Våra bästa anti-agingkrämerna för personer över 50 år innehåller aktiva ingredienser som är avsedda att reducera specifika ålderstecken, såsom rynkor, mörka fläckar eller torrhet.TRIPLE LIPID RESTORE

Anti-aging hudvård med hög koncentration av lipider

Med åldern blir huden alltmer benägen att förlora lipider, naturliga komponenter som finns på hudytan, varav de vanligaste är ceramider, naturligt kolesterol och fria fettsyror.

Här rekommenderar vi Triple Lipid Restore 2:4:2 creme, en innovativ anti-aging creme som korrigerar lipidbalansen tack vare sin formulering med förhållandet 2:4:2 ( ceramider- kolesterol- fettsyror) med en majoritet av kolesterol, vilket hjälper till att stärka hudens yttre barriär och främjar cellförnyelse, samtidigt som den reducerar de synliga tecknen på för tidigt åldrande.

Den har kliniskt dokumenterad effekt när det gäller att förbättra hudens jämnhet, porer och lyster.Avancerad anti-aging hudvård som reducerar synliga ålderstecken

Om du märker av djupare rynkor, slapp hud i ansikte och hals, så är vår bästa anti-agingkräm från 50 år nya A.G.E. Interrupter Advanced från Skinceuticals en produkt som med ett optimalt urval och koncentrationen av aktiva ingredienser reducerar de synliga ålderstecknen. Formulan hjälper till att reducera rynkor och minska förlusten av fasthet.

 • Huden känns synbart fastare och definierad
 • Fyller på med fukt för att jämna ut tunna linjer och rynkor
 • Minskar känslan av torrhet och brist på komfort

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED

A.G.E Interrupter Advanced

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSCREME

Upplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced som är en multikorrigerande ansiktscreme som dämpar hudens ålderstecken genom att stimulera huden till att bli synligt fastare.Om du hittar den kräm som passar bäst för din hud, i enlighet med din huds behov och med hälsosamma livsstilsvanor, kommer du att kunna reducera uppkomsten av synliga ålderstecken.

Anti-aging cremer för att reduecra ålderstecken

kvinna med fina linjer runt ogonen


När vi åldras genomgår huden olika förändringar, t.ex. en minskad cellföryelse och elastin, vilket kan leda till fina linjer och rynkor. Men med hjälp av anti-aging cremer kan vi återfukta, ge näring och reducera flera av dessa tecken på vår hud och bibehålla ett strålande utseende. Upptäck de anti-aging cremer, vad de är till för, hur man applicerar dem och mycket mer. Så låt oss dyka in och upptäcka hemligheterna bakom en välmående hud!

Vad är anti-aging cremer till för?

Syftet med anti-aging cremer är att reducera tecknen på hudens åldrande och uppnå en mer strålande hud.

Dessa cremer innehåller vanligtvis aktiva ingredienser som verkar i huden och bidrar till att ge en jämnare hudton, återfukta och ge näring åt huden, förbättra utseendet på rynkor, tunna linjer och fläckar samt jämna ut hudens textur.

Vi talar om aktiva ingredienser som hyaluronsyra, lipider och andra mjukgörande ämnen, niacinamid, hydroxisyror och retinol, bland andra.

Det är bra att följa en daglig rutin för att hjälpa till att bibehålla en välmående hud och reduecra ålderstecken. Med rätt val och konsekvent användning kan anti-aging hudvårdsprodukter bidra till att minska de synliga tecknen på åldrande och förbättra hudens allmänna välmående.

kvinde med rynker omkring øjnene


Vilken typ av cremer rekommenderas för att reducera rynkor?

När det gäller att reducera ålderstecken föreslår dermatologer att man investerar i produkter som innehåller kvalitetsingredienser som bidrar till att förbättra hudens utseende.

 1. Retinol, en form av vitamin A, är en av de mest kända aktiva ingredienserna. Vid användning främjar den cellförnyelsen, vilket bidrar till att reducera mimiska linjer, rynkor och ojämn hudton. När du börjar använda denna ingrediens rekommenderas att vänja in huden med en låg koncentration och fördelar appliceringsfrekvensen på samma sätt för att minimera den eventuella normala initiala hudirritationen som vanligtvis uppstår med retinoider.
 2. Exfolierande ingredienser: vid ojämn hudtextur i ansiktet eller nedsatt cellförnyelse gynnas huden av användningen av exfolierande aktiva ämnen som salicylsyra eller glykolsyra.
 3. Hyaluronsyra är en av de mest kända och ingredienserna i flera ansiktsbehandlingar. Den har förmågan att binda upp till 1 000 gånger sin vikt i vatten, så den är mycket effektiv för att återfukta huden, och ge den ett slätare utseende.

 4. När du väljer en anti-aging ansiktscremer är det viktigt att ta hänsyn till din hudtyp och dess specifika behov. Förutom att använda anti-aging cremer rekommenderar dermatologer att man följer hälsosamma vanor för att ta hand om sig och sin hud på bästa sätt. Detta innebär att man dagligen använder solskyddsmedel och produkter med antioxidantverkan, avstår från rökning och överdriven alkoholkonsumtion, äter en balanserad kost som är rik på antioxidanter och nyttiga fetter, dricker mycket vatten, får tillräckligt med sömn och undviker stress. Med en kombination av en hälsosam livsstil och rätt anti-aging cremer kan du få en mer välmående, jämnare, fastare och mer strålande hud oavsett ålder.

  Hur appliceras anti-aging cremer?

  1. Rengöring

  När det gäller att reducera effekterna av hudens åldrande och i allmänhet följa en hudvårdsrutin, kom ihåg att börja med en ansiktsrengöring. Välj en mild men effektiv rengöring som är snäll mot din hud och rengör den på djupet, så att all smuts och makeup avlägsnas; detta hjälper din valda produkt att absorberas effektivt.

  2. Applicering av anti-aging creme

  När ansiktet är torrt och efter applicering av antioxidantserumet tar du en liten mängd anti-aging creme och applicerar den med cirkulär massage på huden och halsen tills den är helt absorberad. Var noga med att vara konsekvent i appliceringen för att få optimala resultat från anti-aging cremerna. Avsluta med att applicera ett effektivt solskydd för att skydda huden mot ultraviolett strålning.

  kvinde med rynker omkring øjnene


  3. Inkludera anti-aging creme i din ansiktsrutin

  Vi rekommenderar dock att du läser och uppmärksammar instruktionerna på produktens förpackning eller etikett för rekommenderad metod och appliceringsfrekvens. Vissa produkter bör endast appliceras på natten medan andra kan användas två gånger om dagen. Följ instruktionerna noggrant för att få optimala resultat med de bästa anti-aging krämerna.

  Är anti-aging cremer lämpliga för ung hud?

  I allmänhet är anti-agingcremer framtagna för hud som visar synliga tecken på åldrande, t.ex. rynkor, fina linjer, pigmentering och minskad fasthet. Men om du är i 20- eller 30-årsåldern är det nu den bästa tiden att börja använda en mild anti-aging hudvårdsprodukt för att reducera de första tecknen på hudåldrande.

  Leta särskilt efter cremer med antioxidanter och fuktgivande aktiva ingredienser som är bra för huden, eftersom de kan hjälpa till att hålla huden återfuktad och skydda mot fria radikaler som kan orsaka oxidativ stress på huden. På så sätt börjar du reducera uppkomsten av synliga ålderstecken och optimerar en välmående hud.

  När du väljer en anti-agingprodukt för ung hud är det viktigt att välja formulas med anpassade ingredienser och verkan. Om du inte har mycket torr hud ska du undvika cremer som är för feta eller tunga. Välj istället produkter som är särskilt anpassade till din hud.

  Sammantaget kan man säga att anti-aging cremer kanske inte är nödvändiga för unga människor, men de kan verkligen vara fördelaktiga. Genom att börja med en anti-aging hudvårdsrutin tidigt kan du hålla din hud strålande och välmående i många år framöver.

  De bästa anti-aging cremer efter 40 år

  När kvinnor når 40-årsåldern kan deras hud börja visa ålderstecken, som fina linjer, rynkor och enstaka mörka fläckar. För att reducera dessa effekter är det viktigt att investera i de bästa anti-aging cremerna i 40-årsåldern för att stärka din huds kvalitet. På SkinCeuticals erbjuder vi en mängd olika anti-aging hudvårdsprodukter för att förebygga rynkor eller börja reducera dem, var och en med en unik kombination av ingredienser och kliniskt dokumenterade fördelar. Ta reda på vilken som passar din hudtyp och dina specifika behov.

  Först och främst ska du komma ihåg att för att få optimal prestanda och effektivitet från en anti-aging creme är det viktigt att skapa en ordentlig hudvårdsrutin.

  1. Kom ihåg att rengöra huden med en lämplig rengöring innan du applicerar krämen för att säkerställa maximal absorption. Du kan använda ett ansiktsvatten som komplement till rengöringen.
  2. Glöm inte att ta med ett antioxidantserum för att skydda huden mot oxidativ stress.
  3. Applicera sedan en liten mängd cremer och massera med mjuka uppåtgående rörelser tills den har absorberats, undvik ögonområdet.
  4. Avsluta med att applicera ett effektivt solskyddsmedel för att skydda huden mot ultraviolett strålning.

  Anti-aging cremer för torr och fuktfattig hud

  Om din hud är torr och saknar fukt är Emollience ett utmärkts alternativ din huds välmående. Den innehåller en unik kombination av naturliga extrakt och närande oljor som gör den till en perfekt närande och förnyande fuktighetscremer till ansiktet för torr och känslig hud. Denna fuktighetscremer för ansiktet har en mjuk och delikat formula med en lättapplicerad konsistens.

  • Återfuktar huden
  • Absorberar snabbt och jämnt

  EMOLLIENCE

  EMOLLIENCE

  EMOLLIENCE

  Emollience från SkinCeuticals är en rik, stärkande ansiktscreme med växtextrakt och oljor som återupprättar och bevarar fukt, samtidigt som den ger näring till huden.  Anti-aging cremer för normal, kombinerad eller fet hud

  Om du har normal, kombinerad eller fet hud kan Daily Moisture vara ett bra alternativ. Det är en återfuktande creme för ansiktet som tack vare sin sammansättning med E-vitamin, tre algextrakt och ett komplex av sju botaniska extrakt kan ge lätt och långvarig återfuktning till normal och fet hud samtidigt och verka porsammandragande.

  • Ger och bibehåller återfuktningen
  • Formulerad med botaniska extrakt och med porsammandragande egenskaper
  • Skyddar huden mot miljöpåfrestningar
  • Lämnar huden med en len, icke-fet finish

  DAILY MOISTURE

  Daily Moisture kram

  DAILY MOISTURE

  Daily Moisture är en lätt ansiktscreme. Den minskar porer och ger näring och fukt till huden utan att göra den fet. Utmärkt för normal, kombinerad och fet hud.  Våra bästa anti-aging krämerna för de över 50 år

  När vi blir äldre minskar hudens fasthet och rynkorna blir mer synliga. Våra bästa anti-agingkrämerna för personer över 50 år innehåller aktiva ingredienser som är avsedda att reducera specifika ålderstecken, såsom rynkor, mörka fläckar eller torrhet.

  Anti-aging hudvård med hög koncentration av lipider

  Med åldern blir huden alltmer benägen att förlora lipider, naturliga komponenter som finns på hudytan, varav de vanligaste är ceramider, naturligt kolesterol och fria fettsyror.

  Här rekommenderar vi Triple Lipid Restore 2:4:2 creme, en innovativ anti-aging creme som korrigerar lipidbalansen tack vare sin formulering med förhållandet 2:4:2 ( ceramider- kolesterol- fettsyror) med en majoritet av kolesterol, vilket hjälper till att stärka hudens yttre barriär och främjar cellförnyelse, samtidigt som den reducerar de synliga tecknen på för tidigt åldrande.

  Den har kliniskt dokumenterad effekt när det gäller att förbättra hudens jämnhet, porer och lyster.

  TRIPLE LIPID RESTORE  Avancerad anti-aging hudvård som reducerar synliga ålderstecken

  Om du märker av djupare rynkor, slapp hud i ansikte och hals, så är vår bästa anti-agingkräm från 50 år nya A.G.E. Interrupter Advanced från Skinceuticals en produkt som med ett optimalt urval och koncentrationen av aktiva ingredienser reducerar de synliga ålderstecknen. Formulan hjälper till att reducera rynkor och minska förlusten av fasthet.

  • Huden känns synbart fastare och definierad
  • Fyller på med fukt för att jämna ut tunna linjer och rynkor
  • Minskar känslan av torrhet och brist på komfort

  A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED

  A.G.E Interrupter Advanced

  A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSCREME

  Upplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced som är en multikorrigerande ansiktscreme som dämpar hudens ålderstecken genom att stimulera huden till att bli synligt fastare.  Om du hittar den kräm som passar bäst för din hud, i enlighet med din huds behov och med hälsosamma livsstilsvanor, kommer du att kunna reducera uppkomsten av synliga ålderstecken.

Orientation message
For the best experience, please turn your device