Main content

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Upplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum som är särskilt framtaget för att hjälpa med att minska framtida orenheter och synliga ålderstecken.

Blemish + Age Defense® är lämplig till feta och kombinerade hudtyper med tendens till orenheter. Ser ... Läs hela beskrivningen

Blemish + Age Defense

BLEMISH + AGE DEFENSE SERUM

Upplev SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum som är särskilt framtaget för att hjälpa med att minska framtida orenheter och synliga ålderstecken.

Loading...
Hitta en klinik
Blemish + Age Defense® är lämplig till feta och kombinerade hudtyper med tendens till orenheter. Serumet var det första på marknaden att blanda AHA- och BHA-syror, det vill säga huvudingredienser som salicylsyra, lipohydroxidsyra, glykolsyra och citronsyra.

Det kan låta skrämmande att tala om syra i hudvård men faktiskt är en kemisk peeling oftast skonsammare mot huden än mekanisk peeling (exempelvis ansiktsscrub) samtidigt som den rengör effektivare.

Salicylsyra är en BHA-syra som hjälper att minska framtida orenheter. Den absorberas smidigt av hudens existerande porer. Salicylsyra exfolierar och desinficerar, vilket får huden att återbildas samtidigt som framtida orenheter kan minskas. Lipohydroxidsyra (LHA) är släkt med salicylsyra men är även effektiv i miljöer med högre pH-värde. Därför kan den vara skonsammare än salicylsyra.

Glykolsyra är en AHA-syra som ger lyster, motverkar synliga ålderstecken och får hudtexturen att framstå som jämnare. Citronsyra, som också är en AHA-syra, mjukgör, klarnar upp och exfolierar huden, samtidigt som den motverkar ålderstecken.

Blemish + Age Defense® innehåller således flera verkningsfulla ingredienser som är målriktade mot att hjälpa med att minska framtida orenheter och ålderstecken. När du använder en kemisk peeling är det särskilt viktigt att också använda solskydd eftersom huden blir extra sårbar.

I samma serie finns också Blemish + Age Cleanser® och Blemish + Age Toner®.
SkinCeuticals Blemish + Age Defense serum är en banbrytande produkt framtagen för att hjälpa minska framtida orenheter, minska pigmentering och får huden att framstå som jämnare. Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:

• Minskar bildandet av talg
• Förebygger pigmentering
• Rengör existerande tilltäppta porer
• Minskar hudens ålderstecken
Använd Blemish + Age Defense serum en till två gånger om dagen. Applicera 4-5 droppar på ett torrt ansikte.
Dioinsyra
Ingrediensen är utvunnen ur grönsaker och hjälper med att minska överskottstalg

LHA (caproloylsalicylsyra)
En lipohydroxysyra, LHA, exfolierar huden jämnt, rengör de existerande porerna och gör huden strålande

Salicylsyra
En betahydroxysyra som ger lyster till existerande porer och hjälper med att minska förekomsten av orenheter

Glykolsyra och citronsyra
Dessa alfahydroxysyror arbetar i synergi och får huden att framstå som jämnare. De minskar också förekomsten av fina linjer och rynkor

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Orientation message
For the best experience, please turn your device