Main content

Tripeptide-R Neck-Repair

Trippelverkande, stärkande behandling utvecklad för tidiga till längre framskridna tecken på synligt åldrande på halsen. Minskar förekomsten av horisontella linjer och veckad hud på halsen.

Tripeptide-R Neck Repair är en korrigerande behandling särskilt utvecklad för halsen för att behandl ... Läs hela beskrivningen

Tripeptide-R Neck-Repair

Tripeptide-R Neck-Repair

Trippelverkande, stärkande behandling utvecklad för tidiga till längre framskridna tecken på synligt åldrande på halsen. Minskar förekomsten av horisontella linjer och veckad hud på halsen.

Loading...
Hitta en klinik
Tripeptide-R Neck Repair är en korrigerande behandling särskilt utvecklad för halsen för att behandla tidiga till mer framskridna synliga tecken på åldrande på halsen. Formulan kombinerar en trippelverkande stärkande teknologi med ett återfuktande system som stärker huden och hjälper huden att stå emot det synliga åldrandet på halsen. Den innehåller 0,2 % ren retinol med långsam frisättning förstärkt med ett 2,5-procentigt tripeptidkoncentrat och ett 5-procentig glaucinkomplex. Den här korrigerande teknologin har följande kliniskt dokumenterade effekt: Den minskar synliga tecken på åldrande på halsen, inklusive horisontella linjer samt veckad och slapp hud. Tripeptide-R Neck Repair är särskilt utvecklad för den ömtåliga huden på halsen. Kan användas varje dag och utgör ett komplement till professionella behandlingar.

Applicera 1–2 pumptryck varannan kväll från dekolletaget till käklinjen genom att massera in produkten med en uppåtgående rörelse. Efter en vecka, öka användningen till en gång per kväll och därefter till två gånger per dag beroende hur huden tolererar den eller enligt rekommendationer från en hudvårdsspecialist.


VARNING Undvik ögon- och läppområde. Vid kontakt, skölj genast noggrant med vatten. Använd inte på skadad eller irriterad hud. Använd sparsamt och använd inte varje dag förrän huden har anpassat sig. Vanliga reaktioner på retinol kan vara mild till måttlig rodnad, fjällning och en stickande känsla. Om du upplever någon av dessa reaktioner, sluta använda produkten i några dagar. Om du upplever irritation som inte försvinner, sluta använda produkten och uppsök läkare. Om du aldrig har använt retinolprodukter tidigare, applicera produkten högst två gånger i veckan och öka sedan användningen gradvis, från varannan kväll till en gång per kväll och slutligen till två gånger om dagen, beroende på hur din hud reagerar. Retinol ökar hudens fotosensitivitet. Använd alltid ett bredspektrigt solskydd när du applicerar produkter som innehåller retinol och fortsätt att använda solskydd i en vecka efter att du slutat använda retinol. Använd inte tillsammans med andra produkter som innehåller retinol. Använd fuktcreme dagligen och vid behov. Endast för utvärtes bruk.

Ren retinol

  • Inkapslad för att säkerställa en stabil och jämn frisättning.
  • Produkten är särskilt utvecklad för den ömtåliga huden på halsen och kan användas varje dag.
  • Främjar cellförnyelsen på hudytan.
  • Får fina linjer och rynkor att upplevas förbättrade.

Tripeptidkoncentrat

  • Stärker huden och gör den motståndskraftig för att motverka slapphet hos huden.
  • Stärker hudens känsla av fasthet och ger en åtstramande effekt
  • Får fina linjer och rynkor att upplevas förbättrade.

Glaucinkomplex

  • Alkaloid utvunnen från gul vallmo

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Orientation message
For the best experience, please turn your device