Main content

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 ANSIKTSCREME

Upplev SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 ansiktscreme som innehåller en hög koncentration av lipider, stimulerar lipidförnyelsen och kompletterar det yttre barriärskyddet.

Triple Lipid Restore 2:4:2 är en ansiktscreme som stimulerar lipidförnyelsen och ger näring till tor ... Läs hela beskrivningen

Triple Lipid Restore 2:4:2
CORRECT

TRIPLE LIPID RESTORE 2:4:2 ANSIKTSCREME

Upplev SkinCeuticals Triple Lipid Restore 2:4:2 ansiktscreme som innehåller en hög koncentration av lipider, stimulerar lipidförnyelsen och kompletterar det yttre barriärskyddet.

Loading...
Hitta en klinik
Triple Lipid Restore 2:4:2 är en ansiktscreme som stimulerar lipidförnyelsen och ger näring till torr hud. Den bidrar också med lyster och textur till huden. Denna ansiktscreme minskar synligheten av fina linjer och rynkor och innehåller den unika, optimala kombinationen av tre fettämnen, också kallade lipider: 2 % ceramider, 1 och 3, 4 % kolesterol och 2 % fettsyror.

Ceramider, kolesterol och fettsyror är det som håller hudens yttre barriär välmående. Lipider kan inte upplösas i vatten och de fungerar därför som ett slags skyddande lager som bevarar fukten inne i huden och håller skadliga partiklar utanför.

Denna ansiktscreme bidrar till att den yttre hudbarriären upprätthålls och fungerar optimalt. Det gör att huden inte upplevs som torr. Samtidigt hjälper cremen huden med att vårda och återbilda sig själv, medan den också tillför fukt och bidrar till en förnyad lyster.

Triple Lipid Restore 2:4:2® innehåller dessutom en blandning av lavendel-, rosmarin- och pepparmyntsolja, vilka är essentiella oljor som verkar lugnande och svalkande på huden.
Triple Lipid Restore 2:4:2 återupprättar hudens essentiella lipider och bidrar till att hudbarriären fungerar optimalt. Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:

• Tillför lipider till hudens yta
• Hjälper hudens yttre barriär att behålla fukt
• Bidrar till hudens synliga enhetlighet och utstrålning
• Lätt och snabbabsorberande konsistens
Använd Triple Lipid Restore 2:4:2 två gånger dagligen efter rengöring, toner och eventuellt serum. Applicera cremen i ansiktet, på halsen och på bröstet i en liten mängd på fingerspetsarna, värm upp produkten och massera in i huden med cirkulära rörelser.
Ceramider 1 och 3
Det är dokumenterat att dessa ökar fuktnivån och den yttre barriärfunktionen i huden

Kolesterol
Denna ingrediens påskyndar återbildandet av yttre barriärer i hud med ålderstecken, och lämnar huden välmående

Fettsyror
Bidrar till lipidernas texturmässiga integritet och optimerar hudens allmänna lipidbalans

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Orientation message
For the best experience, please turn your device