Main content

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50 SOLSKYDD

Upplev SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense solskydd med solfaktor 50, med en formula som skyddar huden och kompletterar dess utstrålning. Produkten är både 100 % mineralisk och ultratunn.

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 är ett banbrytande produkt inom mineraliskt solskydd. Den ger ett ... Läs hela beskrivningen

Mineral Radiance UV Defense SPF 50

MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50 SOLSKYDD

Upplev SkinCeuticals Mineral Radiance UV Defense solskydd med solfaktor 50, med en formula som skyddar huden och kompletterar dess utstrålning. Produkten är både 100 % mineralisk och ultratunn.

Loading...
Hitta en klinik
Mineral Radiance UV Defense SPF 50 är ett banbrytande produkt inom mineraliskt solskydd. Den ger ett bredspektrigt skydd genom mineraliska solfilter som skyddar mot solens UVA-strålar som orsakar ålderstecken och UVB-strålar som bränner.

Detta solskydd har en universell tint, som betyder att den unika och lätta formulan anpassar sig till hudens egen färgton och skapar lyster. Med kombinationen av mineralerna zink och titandioxid samt planktonet artemia salina, stärker Mineral Radiance UV Defense hudens försvar mot solens värme och UV-strålar. Produkten är väl ägnad för alla hudtyper, även känslig hud och hud som har genomgått estetiska behandlingar.

Den silkeslena vattenfasta sollotionen fördelas lätt, torkar snabbt och kladdar inte, så huden får både lyster och skydd. Kom ihåg att skaka flaskan innan användning.
Mineral Radiance UV Defense SPF 50 är ett bredspektrigt solskydd som är lätt att applicera och använda. Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:

• Högt skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar
• 100 % mineraliska solfilter
• Torkar snabbt och är lätt att fördela
• Kladdar inte på huden
• Ger lyster och en smula färg vid applicering
• ’Shake fluid’-teknik som fördelar de aktiva ingredienserna jämnt för att ge optimal verkan

Skinceuticals How to Use

Använd Mineral Radiance UV Defense SPF 50 som del i din hudvårdsrutin på morgonen. Skaka flaskan väl och applicera rikligt före du vistas i solen. Applicera igen med jämna mellanrum under dagens lopp. Undvik området runt ögonen.

Utöver att använda solskydd är det viktigt att vidta extra försiktighet när man utsätter sig för solens strålar. Överexponering för solen kan vara skadligt för huden och du bör därför undvika att stanna för länge i solen, även om du använder en produkt med solskydd. Det är inte möjligt att uppnå 100% skydd mot solens strålar. För bästa möjliga skydd är det viktigt att du applicerar solskydd flera gånger, särskilt om du badar, är på stranden eller om du svettas. Använd generösa mängder, minst en handfull till kroppen varje gång du applicerar solkräm.

Eftersom solskydd inte ger 100 % skydd mot solens strålar är det viktigt att du skyddar dig med kläder och accessoarer, som en t-shirt, huvudbonad och solglasögon. Undvik solen mitt på dagen då strålarna är som starkast och välj en produkt med ett skydd som passar till din hudtyp. Undvik att applicera i ögonområdet. Om produkten skulle komma i kontakt med ögonen ska du skölja noggrant med vatten.

Så här kan din steg-för-steg hudvårdsrutin se ut:

RENGÖRING & TONER
Använd rengöring och ansiktsvatten på huden som första steg i din hudvårdsrutin.
Vi rekommenderar SkinCeuticals Mild Rengöringsgel

FÖREBYGG
Efter rengöring är det viktigt att förebygga och använda ett antioxidantserum. Applicera fyra till fem droppar på ansiktet.
Vi rekommenderar Phloretin CF

SKYDD
Innan eventuell makeup kan du med fördel applicera en fuktighetskräm och solskydd på ansiktet, på halsen och bröstet.
Vi rekommenderar Mineral Radiance UV Defense
Titandioxid
En populär ingrediens i solskydd. Titandioxid skyddar huden mot skadliga UV-strålar genom att sprida och absorbera UV-strålarna.

Artemia salina
Är ett planktonextrakt som hjälper med att öka hudens försvar och motståndskraft mot UV- och värmeinducerad stress.

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Orientation message
For the best experience, please turn your device