Main content

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSCREME

Upplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced som är en multikorrigerande ansiktscreme som dämpar hudens ålderstecken genom att stimulera huden till att bli synligt fastare.

A.G.E. Interrupter Advanced är en multikorrigerande creme som har visat sig att hjälpa med att korri ... Läs hela beskrivningen

A.G.E Interrupter Advanced

A.G.E. INTERRUPTER ADVANCED ANSIKTSCREME

Upplev SkinCeuticals A.G.E. Interrupter Advanced som är en multikorrigerande ansiktscreme som dämpar hudens ålderstecken genom att stimulera huden till att bli synligt fastare.

Loading...
Hitta en klinik
A.G.E. Interrupter Advanced är en multikorrigerande creme som har visat sig att hjälpa med att korrigera ålderstecken på huden. Med tiden försvagas hudens förmåga till fasthet. Denna process kallas glykering och är den som orsakar fina linjer och rynkor.

A.G.E. Interrupter Advanced dämpar ålderstecken på huden genom att stimulera den och göra den synligt fastare. Dessutom skyddar produkten huden från skadliga fria radikaler och lugnar den. Cremen passar bra för dig som har känslig, torr och trött hud med ålderstecken. Den passar också till dig som genomgår föryngrande kosmetiska behandlingar.

Denna Advanced-utgåva är storasyster till vår A.G.E. Interrupter. Cremen innehåller nya ingredienser, som glycyrrhizinsyra och niacinamid, och kompletterar dessutom de existerande ingredienserna i formulan, som proxylane och antioxidanter.

Den kraftfulla formulan har en kompakt konsistens och är fylld med flera verkningsfulla och lugnande ingredienser, som ger synligt resultat och överlägsen anti-glykeringseffekt.

A.G.E. Interrupter Advanced ger långvarig fukt och är skonsam mot huden. Den passar alla hudtyper men är ideal för mogen hud. Den verkar både återfuktande och lugnande. Ansiktscremen kan med fördel användas tillsammans med den tillhörande ögoncremen A.G.E. Eye Complex®.
A.G.E. Interrupted Advanced dämpar ålderstecken och verkar för hudens välmående. Vi har listat några av fördelarna med produkten nedanför:

• Framtagen för att dämpa hudens ålderstecken
• Kliniskt dokumenterad ökning av fastheten i huden
• Minskar synligheten av fina linjer, moderata och svårare rynkor, och slapp och matt hud
• Stöder HA-syntesen och hudens yttre barriärsintegritet för att ge en fuktad och smidig hud
• Lugnar torr hud med ålderstecken. Den lugnar också obehag som orsakas av AGE-bildande

Skinceuticals How to Use

Använd A.G.E. Interrupter Advanced ansiktscreme dagligen. Massera en till två gånger per dag ett tunt, jämnt lager på ansikte, hals och bröst. Om du använder produkten på morgonen kan du med fördel applicera den efter ett SkinCeuticals C-vitamin-antioxidantserum och före SkinCeuticals-solcreme.

Om du använder produkten tillsammans med retinol på kvällen ska du applicera efter användandet av retinol.
Koncentrerad proxylane
Hjälper med att stimulera huden att bli synligt fastare och stöder huden effektivt genom att aktivera GAG'er. Hjälper med att reducera synliga rynkor och slapp hud.

Flavonoider från frukt
Bidrar till att hämma proteinglykation, även kallat glykering som orsakas av UV. Antioxidant-blandning av blåbär- och granatäppleextrakt hjälper med att skydda mot skador från fria radikaler och synliga ålderstecken.

Glycyrrhizinsyra
Går även under namnet lakritsrotextrakt och är känd för sina lugnande egenskaper. Denna ingrediens kompletterar hudens egen lyster för att motverka en matt hudton.

Hepes
Hjälper med att nedbryta det band som förbinder döda hudceller till hudens yta och får huden att framstå som jämnare.

Niacinamid
Även känt som vitamin B3, vilket är ett vattenupplösligt vitamin som hjälper med att minska pigmentering och lugnar huden.

Kundrecensioner

Dela min åsikt

Skriv en recension

Orientation message
For the best experience, please turn your device