Main content

HYDRATING B5 SERUM

Serum med hyaluronsyra och B5-vitamin som återbildar hudens fukt, binder fukten i huden och lämnar den smidig.

Hydrating B5 är ett återfuktande serum som är berikat med B5-vitamin och hyaluronsyra. Formulan ger ... Läs hela beskrivningen

Hydrating B5

HYDRATING B5 SERUM

Serum med hyaluronsyra och B5-vitamin som återbildar hudens fukt, binder fukten i huden och lämnar den smidig.

Loading...
Hitta en klinik
PDP Tabs
Hydrating B5 är ett återfuktande serum som är berikat med B5-vitamin och hyaluronsyra. Formulan ger huden näring och fukt och lämnar den mjuk och smidig.

Vitamin B5 stabiliserar hudens yttre barriär för att den både ska bibehålla befintlig fukt och samtidigt tillföra ny fukt. Hyaluronsyra är en fuktbindare som finns i huden men produktionen sjunker med åldern. Hyaluronsyra i hudvård kan bidra med att återuppbygga hudens fuktbalans.

Serumet kan användas i kombination med ansiktskräm för att ge extra fukt eller ensam som fuktvård. Detta serum ger optimalt med fukt utan att täppa till de existerande porerna, och är därför en utmärkt återfuktare till hud med orenheter.
Hydrating B5 Serum är utmärkt till hud som saknar fyllighet och fukt. Använd det som komplement till din ansiktskräm eller som ensam återfuktare. Serumet kan med fördel också kombineras med Hydrating B5 Masque för intensiv återfuktande vård.

Hydrating B5 Serum:
• Binder fukt i huden med hyaluronsyra - en fuktbevarande ingrediens
• Lämnar huden mjuk och smidig
• Ökar fördelarna med din dagliga fuktvård
• Passar alla hudtyper, också hud med orenheter
Skinceuticals

Serumet kan användes dagligen som del av din kvälls- eller morgonrutin. Använd serumet efter ansiktsrengöring och toner och innan ansiktskräm och solskydd.
Applicera 2-3 droppar på ansikte, hals och dekolletage med fingerspetsarna och fördela försiktigt produkten. Undvik området runt ögonen.

  • Hyaluronsyra

  • Ett fuktighetsbevarande ämne som kan hålla tusen gånger sin egen vikt i vatten och är kroppens egen återfuktare. Med åldern sjunker dock produktionen.

  • B5-vitamin

  • Ett viktigt näringsämne som främjar den yttre hudbarriärens återhämtningsprocess.


Orientation message
For the best experience, please turn your device