Main content
Visar 8 produkter

OIL SHIELD UV DEFENSE SPF 50 SOLSKYDD

Upplev SkinCeuticals Oil Shield UV Defense solskydd med solfaktor 50. Detta solskydd är ägnat för personer med tendens till fet hud, eftersom det minskar överskottstalg och lämnar huden matt, fräsch och torr.

0
Finns endast i en storlek
30 ml

SIMPLY CLEAN

Rengöringsgel som stimulerar hudens exfoliering och effektivt minskar talg och vattenfast makeup.

0

GLYCOLIC RENEWAL CLEANSER

En mjuk, skummande gel som exfolierar huden med en blandning av dubbelsyror, som rengör makeup, utan att minska mängden fukt från huden. Produkten bidrar med att minska framtida orenheter.

0

GENTLE CLEANSER

Mjukgörande rengöringsmjölk som effektivt kan användas på makeup. Rengöringsmjölken stärker hudens yttre barriär och hjälper att minska framtida orenheter.

0

SOOTHING CLEANSER

Soothing Cleanser är ett milt rengöringsskum med en hög koncentration av olika växtbaserade extrakt som rengör huden och samtidigt verkar lugnande och vårdande.

0

EQUALIZING TONER

Equalizing Toner är en vårdande skintonic med glykolsyra som hjälper med att balansera och fräscha upp huden, samtidigt som den exfolierar döda hudceller för en mjukare hud.

0

BLEMISH + AGE TONER

Skintonic för mogen hud med tendens till orenheter. Blemish + Age Toner hjälper med att minska synligheten av ålderstecken och rengöra de existerande porerna. Med denna skintonic kan du ge lyster till hudens textur och få hudtonen att framstå som jämnare.

0
Finns endast i en storlek
200 ml

BLEMISH + AGE CLEANSER

Blemish + Age Cleanser är en exfolierande rengöringsgel med aktiva ingredienser som passar till kombinerad, fet och mogen hud.

0
0 produkt valda
Totalt antal
kr 0,00
Orientation message
For the best experience, please turn your device