Main content

A.G.E. Interrupter Advanced

Högkoncentrerad korrigerande behandling som hjälper till att motverka synligt åldrande som påverkas av förlusten av kollagen samt glykering.

A.G.E. Interrupter Advanced är en multikorrigerande kräm som kliniskt har visat sig hjälpa till att ... Läs hela beskrivningen

A.G.E. Interrupter Advanced

A.G.E. Interrupter Advanced

Högkoncentrerad korrigerande behandling som hjälper till att motverka synligt åldrande som påverkas av förlusten av kollagen samt glykering.

Loading...
Hitta en klinik
A.G.E. Interrupter Advanced är en multikorrigerande kräm som kliniskt har visat sig hjälpa till att korrigera synliga ålderstecken i huden i samband med kollagenminskning och flerfasglykeringsprocessen som rynkor, minskad fasthet och matthet. Kommer i en kompakt och kraftfull formula som är fullspäckad medmer effektiva halter av Proxylane och flavonoider än sin föregångare, AGE Interrupter, samt kompletterande lugnande ingredienser som glycyrretinsyra, för synliga resultat och en överlägsen antiglykeringseffekt. A.G.E. Interrupter Advanced ger långvarig fukt, är skonsam mot huden och lämplig för alla hudtyper.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR
 • Framtagen för att förbättra mer avancerade ålderstecken
 • Ökar kliniskt hudens tjocklek och densitet
 • Förbättrar synligt fina linjer, måttliga och djupa rynkor, slapphet och matt hud
 • Stödjer HA-syntesen och hudens barriärfunktion för en återfuktad, smidig hud
 • Lugnar torr, åldrande hud och minskar den inflammatoriska reaktionen som orsakas av att det bildas AGE
Massera in ett tunt, jämnt lager en eller två gånger om dagen på ansikte, hals och bröst. Om du använder produkten på morgonen, applicera efter ett SkinCeuticals C-vitamin-antioxidantserum och före ett solskydd från SkinCeuticals. Vid användning med retinol på kvällen, applicera efter applicering av retinol.
KONCENTRERAD PROXYLANE
 • Hjälper till att stimulera kollagen VII och stödjer dess miljö genom att ge 6 gånger mer än den minsta effektiva dos som är känd för att stimulera GAGs. Hjälper till att korrigera synliga rynkor och slapphet.

  FLAVONOIDER FRÅN VILD FRUKT
 • Bidrar till att hämma proteinglykering, nu även glykeringsinducerad av UV. Antioxidantblandning av blåbärs- och granatäppleextrakt hjälper till att skydda mot skador från fria radikaler och synliga ålderstecken som härrör av det.

  GLYCYRRHETINSYRA
 • Känd för sin lugnande egenskaper, hjälper till att förbättra hudens naturliga lyster för att motverka dov ton, som kan kopplas till A.G.E. ackumulation.
 • Kundrecensioner

  Give my opinion

  Share your opinion with other customers

  Skriv en recension

  Be the first to review this product

  Orientation message
  For the best experience, please turn your device